Vi slår dørene op til en veritabel vegetarisk aften. I samarbejde med Damaris glæder vores kokke sig til at præsentere en menu, der vil overraske de fleste.
Faktisk har vi tænkt os at arrangere vegetariske madaftener hen over året 2025.
Hjælp os med at fylde rammerne for en hyggelig aften med hinanden og spændende buffet-anrettede retter
- Sellericarpaccio med olivenolie, ruccola og frisk basilikum
- Chefens ”En af hver”-suppe med friske urter
- Jordskokke Panna Cotta med saltagurk og peberrodscreme
- Blomkålscurry med kokos og Ingrid ærter
- Indbagt farsbrød i sprød butterdej
- Søde kartofler i vin á la creme
- Nøddesteg med quinoa i tomatcreme og blue cheese
- Langtidsbagte cherrytomater med vilde urter
- Blandede grov fritter med trøffelmayo
- Spidskålsfrikadeller med Bornholmske Belugalinser
- Bornholmsk pasta med Lehnsgårdolie og sprøde urter
- Et væld af forskellige salater med indslag fra den Bornholmske natur og producenter
- Forskellige hjemmelavede dressinger, humus, salsa og forskellige hjemmebagte brød
- Dessertsymfoni af aubergine:
Klassisk brownie med aubergine, æblekompot, syltet aubergine, broken gel og creme Chantilly
- + en lille ekstrabonus: Panna Cotta a la Veggie
15. marts kl. 18:00
KØB BILLET