Gourmetaften
De kan naturligvis til hver en tid booke Deres helt egen gourmetaften, hvor mad og vin vil være i højsædet. Vi tager altid udgangspunkt i den aktuelle sæson og lokale råvarer.
Vælg menu
Forretter
Hovedretter
Desserter
Brunch
Buffet
Tapas
Gourmetaften
Natmad
Møder og konferencer
En flyvende gourmetaften
En gourmetaften Hos Casper, sikrer Dem og Deres gæster en unik aften, hvor De kan slappe af og bare lade Dem forkæle.
Vi har endvidere mulighed for at få vores dygtige vinleverandører til, at lave skønne vinaftener eller sammensætte den helt sublime vinmenu til Deres arrangement.
Forslag til en ægte gourmetmenu
Appeteizer
Toast melba med oliventapenade og saltede ansjoser
Pighvarbisque med små urter og lameller af pighvar.
Frisk ørredrogn på blinis med rødløg, lime og fed creme fraiche
Carpaccio af dansk kalv med trøffelolie, parmesan og frisk forårsårstrøffel.
Frisker: lavet på hyld, snaps og pomelo.
Trilogi af mørbrad:
Hjemmerøget lammemørbrad på selleri i ahornsirup
Saltet svinemørbrad på puré af kålrabi
Grillet kalvemørbrad på skorzonerrødder i flødecreme
Hertil 3 dimensionel kartoffel og sauce af reduktion
Klassisk fransk ostetallerken med sveske i portvin
Dessertsymfoni: Kraftig chokoladeganache med cognac, karamel med blomme, jordbærtrifli,
Lun chokoladefondant, ferskenbalsamico og æbleflødeis med calvados.