Tapas
Tapas er vores helt store passion og force.
Vælg menu
Forretter
Hovedretter
Desserter
Brunch
Buffet
Tapas
Gourmetaften
Natmad
Møder og konferencer
Tapas menu
Tapas er vores helt store passion og force.
En fantastisk måde at servere mad på, let, lækkert, anderledes og meget nemt for Dem !!
Det eneste De skal gøre, er at tage filmen at de smukt pyntede fade, servere og nyde synes af glade gæster.
Vi arbejder efter torvekøkkenprincippet med vores tapas, derfor kan vi aldrig sige 100%, hvordan den ser ud, men der er altid 4 slags fisk + skaldyr, 4 slags kød/hjemmelavede specialiteter alle lagt på selvstændige lækre garniturer.
Herunder kan De se et forslag, hvordan den kunne se ud.
295 kr.
Terrine af laks og kuller på forårskål med sort sesam, julienneurter, marineret surimi, citroncreme, syltet rødløg, lodderogn og dild
Krydderbagt laksfilet på bladselleri, hjertesalat og squash i fennikel med estragoncreme, granatæble, citronperler, radise og søkoraller
Paupiette af skærising og ørred på nudler i sur/sød sauce, blåmusling, wasabicreme, chilisyltet græskar, wakamétang og karse
Skaldyrsroulade med spinat på smørbønner og linser med ramsløgscreme, asparges og ruccola, dehydreret citron og rødbede
Lammeculotte i sennep og rosmarin på porre og bagt jordskok, spæd salat, røget tomatcreme, grønne oliven, tranebær og porrespirer
Hjemmelavet Lomo af velfærdsgris på nye kartofler med pesto og vinaigrette, syltet pastinak, chipoltecreme, kapersfrugt og kørvel
Hjemmelavet Bresaola på bagt aubergine, blomkål og spinat med trøffelcreme, olieret rødbede, syltet havtorn og fuglegræs
Paté de Campagne på ris/bulgursalat med ærter og urter, persillecreme, anissyltede rabarber og ærteskud
Da det er et meget stort “set-up” er der et minimum på 15 kuverter.