Jul & Nytår 2024
De anførte priser er ud af huset, afhentet og ved min. 10 couverter.
Afbestilling eller nedjusteringer af antal, skal ske senest 8 dage før bestillingsdato, og opjusteringer kan foretages op 2 dage før.
Jule menuer
“DEN LILLE HURTIGE”
MÆTTENDE OG LÆKKERT
Pris pr. kuvert 199 Kr.
Hjemmelavede spegesild med løg og kapers. Æg, tomat og grønt
Pandestegt rødspættefilet med hjemmelavet remoulade og citron
Lun leverpostej med svampe og bacon
Sprødstegt svinekam af velfærdsgris med hjemmelavet rødkål
Ris á la mande med lun kirsebærsauce
Forskelligt hjemmebagt brød, smør og krydderfedt, er en selvfølge
MENU 1
VÆRTENS VÆRDIGHED!
Pris pr. kuvert 299 Kr.
Hjemmelavede spegesild med løg og kapers
Kaptajnens Karrysild med æbler og løg
Æg, tomat og grønt
Saltstegt sild med bløde løg, sennep og rødbeder
Laksesoufflé på sprød salat med dildmayo, surimi og citronkaviar
Pandestegt rødspættefilet med hjemmelavet remoulade og citron
Lun leverpostej med svampe og bacon
Gammeldags hjemmelavet ristepølse med stuvet spinat
Sprødstegt svinekam af velfærdsgris med hjemmelavet rødkål
Ris á la mande med lun kirsebærsauce
Forskelligt hjemmebagt brød, smør og krydderfedt, er en selvfølge
MENU 2
SÅ MANGLER DER VIST IKKE NOGET!
Pris pr. kuvert 399 Kr.
Hjemmelavede spegesild med løg og kapers
Kaptajnens karrysild med
æbler og løg
Stewardessens tomat / portvinssild med capers
Æg, tomat og grønt
Saltstegt sild med bløde løg, sennep og rødbeder
Gravad Julelaks med hjemmelavet rævasauce og salat
Pandestegt rødspættefilet med hjemmelavet remoulade og citron
Sprødstegt svinekam af velfærdsgris med hjemmelavet rødkål
Små medallioner af mørbrad med urter i
flødecreme
Rosastegt andebryst på glaserede rodfrugter
Osteanretning med 3 slags modne oste, frugt og rødløgsmarmelade
Ris á la mande med lun kirsebærsauce
Forskelligt hjemmebagt brød, smør og krydderfedt, er en selvfølge
JULE-TAPAS MENU
HVAD BYDER MAN UVENTEDE ROYALE GÆSTER?
Pris pr. kuvert 295 Kr.
Terrine af laks og kuller på julespidskål med bagt persillerod, Dildcreme, marineret surimi, blodappelsin, kaviar og fuglegræs
Paupiette af skærising og ørred på rød spidskål med æble og appelsin, tranebær, dampet blåmusling, hjemmesyltet hokaido og chilicreme
Laksefilet i estragoncrust på Bornholmske Belugalinser, Broccoli, ruccola, lodderogn, misocreme og urter fra Kumlehøj
Krydret polenta med urter på grønne blade, syltede gule beder,
Dijoncreme, julesalat, wasabiperler og søkoraller
Kyllingeballotine i hjemmelavet marinarasauce på pasta penne i pesto, parmesancreme, frisk mozzarella og basilikum
Hjemmelavet Lomo af velfærdsgris på marineret romanesco,
baby spinat, bagt kefalotyri, syltet blomme og safrancreme
Hjemmelavet Bresaola af kødkvæg fra Grambogård på bulgur i karry,
Sprød grønkål, syltet bøgehat og trøffelcreme
Hjemmelavet vildtpaté på hvidkålssalat med porrer, bolsjebedekompot svesker i portvin og peberrodscreme
Serveres med salat, hjemmelavet dressing, hjemmebagt brød &
masser af julehumør
Ønskes Ris á la mande med lun kirsebærsauce?
Kr. 50,- PR. KUVERT I tillæg
NYTÅRS-MENU
EN KONGE OG DRONNING VÆRDIG!
Hors d´Oeuvre ti Kongetalen
Entré:
2 slags crêpes med krabbesalat og kyllingemoussé i pesto, charcuteri og 2 slags oliven
Forretten:
Hummerbisque med Cognac, skaldyrsbrud og små urter i dild
Hjemmebagt durumbrød med olivenolie
Mellemretten:
Laksefilet på spinat og sprød selleri med raifort-muskatskum, dijoncreme Trøffelroyale, blodappelsin caviar og søkoraller
Hovedretten:
Oksemørbrad med confiteret Grambogård gris i svampecreme. Hertil urtegratin, pom. Provence, choronsauce og courgetter i vinaigre
Kongedesserten:
Rubinsteiner med marcipanmakron, hindbærpuré, Nougat og profiterolles med romcreme i mørk chokolade
Natmad tilvalg
Dronningens Yndling:
Quiche Lorraine: Lille tærte med røget skinke, porrer og Emmentaler
Salat af vinterkål i Lehnsgård olie, sorte sesam og havtorn
5 retter 535 kr.
Natmaden 60 kr.
Afhentes mellem kl. 12.00 & 16.00 på årets sidste dag.
INTET minimum, vi laver helt ned til 1 kuvert !