Jul & Nytår 2024

De anførte priser er ud af huset, afhentet og ved min. 10 couverter.

Afbestilling eller nedjusteringer af antal, skal ske senest 8 dage før bestillingsdato, og opjusteringer kan foretages op 2 dage før.

Jule menuer

“DEN LILLE HURTIGE”

MÆTTENDE OG LÆKKERT

Pris pr. kuvert 199 Kr.

Hjemmelavede spegesild med løg og kapers. Æg, tomat og grønt

Pandestegt rødspættefilet med hjemmelavet remoulade og citron

Lun leverpostej med svampe og bacon

Sprødstegt svinekam af velfærdsgris med hjemmelavet rødkål

Ris á la mande med lun kirsebærsauce

Forskelligt hjemmebagt brød, smør og krydderfedt, er en selvfølge

MENU 1

VÆRTENS VÆRDIGHED!

Pris pr. kuvert 299 Kr.

Hjemmelavede spegesild med løg og kapers

Kaptajnens Karrysild med æbler og løg

Æg, tomat og grønt

Saltstegt sild med bløde løg, sennep og rødbeder

Laksesoufflé på sprød salat med dildmayo, surimi og citronkaviar

Pandestegt rødspættefilet med hjemmelavet remoulade og citron

Lun leverpostej med svampe og bacon

Gammeldags hjemmelavet ristepølse med stuvet spinat

Sprødstegt svinekam af velfærdsgris med hjemmelavet rødkål

Ris á la mande med lun kirsebærsauce

Forskelligt hjemmebagt brød, smør og krydderfedt, er en selvfølge

MENU 2

SÅ MANGLER DER VIST IKKE NOGET!

Pris pr. kuvert 399 Kr.

Hjemmelavede spegesild med løg og kapers

Kaptajnens karrysild med
æbler og løg

Stewardessens tomat / portvinssild med capers

Æg, tomat og grønt

Saltstegt sild med bløde løg, sennep og rødbeder

Gravad Julelaks med hjemmelavet rævasauce og salat

Pandestegt rødspættefilet med hjemmelavet remoulade og citron

Sprødstegt svinekam af velfærdsgris med hjemmelavet rødkål

Små medallioner af mørbrad med urter i
flødecreme

Rosastegt andebryst på glaserede rodfrugter

Osteanretning med 3 slags modne oste, frugt og rødløgsmarmelade

Ris á la mande med lun kirsebærsauce

Forskelligt hjemmebagt brød, smør og krydderfedt, er en selvfølge

JULE-TAPAS MENU

HVAD BYDER MAN UVENTEDE ROYALE GÆSTER?

Pris pr. kuvert 295 Kr.

Terrine af laks og kuller på julespidskål med bagt persillerod, Dildcreme, marineret surimi, blodappelsin, kaviar og fuglegræs

Paupiette af skærising og ørred på rød spidskål med æble og appelsin, tranebær, dampet blåmusling, hjemmesyltet hokaido og chilicreme

Laksefilet i estragoncrust på Bornholmske Belugalinser, Broccoli, ruccola, lodderogn, misocreme og urter fra Kumlehøj

Krydret polenta med urter på grønne blade, syltede gule beder,
Dijoncreme, julesalat, wasabiperler og søkoraller

Kyllingeballotine i hjemmelavet marinarasauce på pasta penne i pesto, parmesancreme, frisk mozzarella og basilikum

Hjemmelavet Lomo af velfærdsgris på marineret romanesco,
baby spinat, bagt kefalotyri, syltet blomme og safrancreme

Hjemmelavet Bresaola af kødkvæg fra Grambogård på bulgur i karry,
Sprød grønkål, syltet bøgehat og trøffelcreme

Hjemmelavet vildtpaté på hvidkålssalat med porrer, bolsjebedekompot svesker i portvin og peberrodscreme

Serveres med salat, hjemmelavet dressing, hjemmebagt brød &
masser af julehumør

Ønskes Ris á la mande med lun kirsebærsauce?
Kr. 50,- PR. KUVERT I tillæg

NYTÅRS-MENU

EN KONGE OG DRONNING VÆRDIG!

Hors d´Oeuvre ti Kongetalen

Entré:

2 slags crêpes med krabbesalat og kyllingemoussé i pesto, charcuteri og 2 slags oliven

Forretten:

Hummerbisque med Cognac, skaldyrsbrud og små urter i dild

Hjemmebagt durumbrød med olivenolie

Mellemretten:

Laksefilet på spinat og sprød selleri med raifort-muskatskum, dijoncreme Trøffelroyale, blodappelsin caviar og søkoraller

Hovedretten:

Oksemørbrad med confiteret Grambogård gris i svampecreme. Hertil urtegratin, pom. Provence, choronsauce og courgetter i vinaigre

Kongedesserten:

Rubinsteiner med marcipanmakron, hindbærpuré, Nougat og profiterolles med romcreme i mørk chokolade

Natmad tilvalg

Dronningens Yndling:

Quiche Lorraine: Lille tærte med røget skinke, porrer og Emmentaler
Salat af vinterkål i Lehnsgård olie, sorte sesam og havtorn

5 retter 535 kr.

Natmaden 60 kr.

Afhentes mellem kl. 12.00 & 16.00 på årets sidste dag.

INTET minimum, vi laver helt ned til 1 kuvert !

Vi vil sætte en ære i at tilfredsstille Deres smagsløg