Julefrokost og show med Bjarne Kure 6. og 7. december

Er du til de “små frække” julefrokoster, har vi arrangeret et overdådigt lufthavnspotpourri af en jule-buffet og sampakket maden med Bjarne Kures mindst ligeså frække ejn-manj-sjow med “Løgnholmska hestorjer”.

Det er opskriften på en intim, hyggelig og festlig aften hvor alle er velkomne: Mindre firmaer eller fru Olsens familie fra Myreby!
Der er max plads til 60 gæster pr. aften.

Prisen er 495,- kr. pr. couvert inkl. Bjarne Kure Show, og datoerne er d. 6. og 7. december.
Vi julepynte-opdækker tre langborde med panoramavue ud over Bornholms smukkeste lufthavn, og juler igennem til Bjarne Kures “Borringløgnska sânga”
Book bord

Buffeten er inspireret af lufthavnen (dog uden vindfrikadeller) og ser således ud:

  • Hjemmelavede spegesild med løg og kapers
  • Kaptajnens karrysild med æbler og løg
  • Stewardessens tomat / portvinssild med capers
  • Æg, tomat og grønt
  • Saltstegt sild med bløde løg, sennep og rødbeder
  • Gravad Julelaks med hjemmelavet rævasauce og salat
  • Pandestegt rødspættefilet med hjemmelavet remoulade og citron
  • Sprødstegt svinekam af velfærdsgris med hjemmelavet rødkål
  • Hjemmelavet ristepølse med stuvet spinat og hjemmelavet sennep
  • Lun leverpostej med svampe, bacon og hjemmesyltede rødbeder
  • Små medallioner af mørbrad med urter i flødecreme
  • Osteanretning med tre slags modne oste, frugt og rødløgsmarmelade
  • Ris á la mande med lun kirsebærsauce
  • Forskelligt hjemmebagt brød, smør og krydderfedt, er en selvfølge …

 

Ses vi?

Kommende arrangementer

Tapas-hygge og fællesspisning

Tapas-hygge og fællesspisning

En aften i selskab med "stjernebesat" Tapas-menu og mødet med hinanden. Vi serverer menuerne i festsalen, og ved fire langborde er rammerne sat for fællesspisning, hygge og "Casper-kokkenes" lækre menu: Terrine af laks på spidskål med bagt persillerod. Dildcreme,...

læs mere
Velkommen til årets julefrokost på Bornholm

Velkommen til årets julefrokost på Bornholm

Spis til du segner, livekoncert med Shubberne og DJ Turtle på mixerpult. Menuen, der gør dig mæt: Hjemmelavede spegesild med løg og kapers karrysild med æbler og løg – æg, tomat og grønt saltstegt sild med bløde løg, sennep og rødbeder laksesoufflé på salat med...

læs mere