En aften i selskab med “stjernebesat” Tapas-menu og mødet med hinanden. Vi serverer menuerne i festsalen, og ved fire langborde er rammerne sat for fællesspisning, hygge og “Casper-kokkenes” lækre menu:
- Terrine af laks på spidskål med bagt persillerod.
- Dildcreme, marineret surimi og blodappelsin.
- Kold røget laksefilet på rød spidskål med æble og appelsin, tranebær, dampet blåmusling, hjemmesyltet Hokkaido og chilicreme.
- Torskeryg i estragon-crust på Bornholmske belugalinser, broccoli, ruccula, lodderogn, misocreme og urter fra Kumlehøj.
- Gratinerede kongerejer på nudler i Umuths chiliolie, dijoncreme, hjertesalat, wasabiperler og søkoraller.
- Kyllingeballotine i hjemmelavet marinarasauce på pasta penne i pesto, parmesancreme, frisk mozzarella og basilikum.
- Hjemmelavet Lomo af Bornholmsk gris på marineret romanesco, baby spinat, bagt kefalotyri, syltet blomme og safrancreme.
- Hjemmelavet Bresaola af kødkvæg fra Grambogård på bulgur i karry, spød grønkål, syltet bøgehat og trøffelcreme.
- Kalverillettes i urtecreme med Bornholmske kantareller, ristet chorizo, bolsjebedekompot, wasabicreme og rød melde.
Det hele serveres med et udvalg af efterårets salater, hjemmelavede dressinger og forskellige hjemmebagte brød.
Book bordPris kr. 325,- pr. couvert.
Vi glæder os til at servicere jer 🙂
kh/os i Lufthavnen