Tapas-hygge og fællesspisning

En aften i selskab med “stjernebesat” Tapas-menu og mødet med hinanden. Vi serverer menuerne i festsalen, og ved fire langborde er rammerne sat for fællesspisning, hygge og “Casper-kokkenes” lækre menu:

  • Terrine af laks på spidskål med bagt persillerod.
  • Dildcreme, marineret surimi og blodappelsin.
  • Kold røget laksefilet på rød spidskål med æble og appelsin, tranebær, dampet blåmusling, hjemmesyltet Hokkaido og chilicreme.
  • Torskeryg i estragon-crust på Bornholmske belugalinser, broccoli, ruccula, lodderogn, misocreme og urter fra Kumlehøj.
  • Gratinerede kongerejer på nudler i Umuths chiliolie, dijoncreme, hjertesalat, wasabiperler og søkoraller.
  • Kyllingeballotine i hjemmelavet marinarasauce på pasta penne i pesto, parmesancreme, frisk mozzarella og basilikum.
  • Hjemmelavet Lomo af Bornholmsk gris på marineret romanesco, baby spinat, bagt kefalotyri, syltet blomme og safrancreme.
  • Hjemmelavet Bresaola af kødkvæg fra Grambogård på bulgur i karry, spød grønkål, syltet bøgehat og trøffelcreme.
  • Kalverillettes i urtecreme med Bornholmske kantareller, ristet chorizo, bolsjebedekompot, wasabicreme og rød melde.

Det hele serveres med et udvalg af efterårets salater, hjemmelavede dressinger og forskellige hjemmebagte brød.

Book bord

Pris kr. 325,- pr. couvert.

Vi glæder os til at servicere jer 🙂
kh/os i Lufthavnen

Kommende arrangementer

Julefrokost og show med Bjarne Kure 6. og 7. december

Julefrokost og show med Bjarne Kure 6. og 7. december

Er du til de "små frække" julefrokoster, har vi arrangeret et overdådigt lufthavnspotpourri af en jule-buffet og sampakket maden med Bjarne Kures mindst ligeså frække ejn-manj-sjow med "Løgnholmska hestorjer". Det er opskriften på en intim, hyggelig og festlig aften...

læs mere
Velkommen til årets julefrokost på Bornholm

Velkommen til årets julefrokost på Bornholm

Spis til du segner, livekoncert med Shubberne og DJ Turtle på mixerpult. Menuen, der gør dig mæt: Hjemmelavede spegesild med løg og kapers karrysild med æbler og løg – æg, tomat og grønt saltstegt sild med bløde løg, sennep og rødbeder laksesoufflé på salat med...

læs mere