Lækre hovedretter
Til alle vores hovedretter serveres lækker salat, hjemmelavet dressing og hjemmebagt brød.
Nedenstående menuer er ment som forslag og inspiration, vi laver lige hvad De ønsker. Hvad enten det er etnisk, gammeldags klassisk eller gourmet.
Vælg menu
Forretter
Hovedretter
Desserter
Brunch
Buffet
Tapas
Gourmetaften
Natmad
Møder og konferencer
Hovedretter
De anførte priser er ud af huset, afhentet og ved minimum 10 kuverter
Tiden og trenden går mere i den grønne retning og vi er altid klar på at lave vegetariske menuer hvis De ønsker.
Hovedret
Letsaltet kalveculotte, pocheret i urtebouillon. Hertil serveres mild peberrodscreme, variation over grøntsager, små kartofler vendt i smør i krydderurter og plukket salat
225 Kr.
Langtidsstegt lammekølle, med timian, hvidløg og citrus. Hertil svampegratin, kartoffelratatouille, lammereduktion, hvidløgscreme og mixed salat
295 Kr.
Helstegt oksefilet med flamberede skovsvampe, glaserede urter, kartofler i smør og krydderurter, kraftig portvinssauce og plukket salat
255 Kr.
Kalvemørbrad med tilkoblet kyllingeballotine. Hertil ristede skovsvampe, glaserede sæsongrønsager, kartoffelsoufflé, kalveglace og hanecreme
345 Kr.
Gammeldaws, mør kalvesteg, glaserede grønsager, persillekartofler. Kraftig kalveskysovs og ribsgelé. Vi laver også gerne en waldorffsalat og asier, hvis De ønsker.
195 Kr.
Letsaltet svinefilet af velfærdsgris, på spidskål i ahornsirup med små rodfrugter, kartofler og sauce af reduktion.
185 Kr.
Indbagt laks med souffléfars og scampirejer i sprød butterdej. Hertil serveres hummercremesauce, smørrystede kartofler og lækre glaserede grønsager
295 Kr.
Fersk kylling stegt med citrus og krydderurter. Lagt på ratatouille med sennepscreme og kartoffel
185 Kr.